Cricket Sport in Denemarken


denemarken.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Cricket Sport in Denemarken
Beeldbank
Cricketwedstrijd nederland tegen denemarken in schiedam: de nederlandse bowler z…. cricketwedstrijd nederland tegen denemarken in schiedam: de nederlandse bowler z. cornelis (r) bowlt op de deense batman h. sorensen (m), links de nederlandse cricket-keeper r. schoonheim
http://beeldbank.nationaalarchief.nl/afbeeldingen/indeling/detail/start/23/trefwoord/Vervaardiger/Anefo%20%3A%3A%20Behrens,%20Herbert%20F%3A?lang=n

Deondernemer
Cricketers verslaan denemarken - deondernemer.nl. het nederlands cricketelftal heeft donderdag in rotterdam een overtuigende zege geboekt op denemarken.
http://www.deondernemer.nl/sport/238704/Cricketers-verslaan-Denemarken.html

Espncricinfo
Denmark | cricket | home | espn cricinfo. cricinfo's dedicated homepage for scores, news and articles about cricket in denmark
http://www.espncricinfo.com/other/content/current/team/13.html

Kncb
Kncb - kncb | koninklijke nederlandse cricket bond - kncb. officiŽle website van de koninklijke nederlandse cricketbond. met nieuws over nederlands cricket, en overig cricketnieuws uit binnen- en buitenland.
http://www.kncb.nl/index.php?option=com_k2&view=item&id=2345:nederland-a-deelt-punten-met-denen&Itemid=421

Liveuitslagen
Live uitslagen: live voetbaluitslagen, tussenstanden, eredivisie stand. live voetbal en voetbaluitslagen bij liveuitslagen.nl; wij bieden voetbal tussenstanden en voetbal livescore, volg de stand live bij ons! live eredivisie resultaten op ons online scorebord!
http://www.liveuitslagen.nl

Sportgeschiedenis
Sportgeschiedenis.nl - de alternatieve bron voor sportnieuws
http://www.sportgeschiedenis.nl/2012/06/04/filmbeelden-van-nederland--denemarken-uit-1920.aspx

Trouw
Cricket... - sport - trouw. dublin. ek. nederland - ierland 0-2. nederland 142 all out, ierland 143/3. schotland - noorwegen 2-0. schotland 43/1, noorwegen 43 all out. italië - denemarken 0-2. italië 212 all out, ... - cricket... - nieuws, sport
http://www.trouw.nl/tr/nl/4508/Sport/article/detail/1307710/2008/07/29/CRICKET.dhtml

Gerelateerd
 • Studentes Deltion College in Zwolle hechten aan belang van..
  Een enorm belangrijke ervaring voor een student internationale handel en een kans die je niet moet laten lopen. Dat zeggen studentes Vera Mulder en Rebecca van der Veen van het Zwolse Deltion College over hun reis. Ze zijn mee met de handelsmissie die gepaard gaat met het officiŽle staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin MŠxima aan Denemarken.
 • KNMI waarschuwt voor dichte mist in de ochtendspits
  Het KNMI heeft voor woensdagochtend de waarschuwing code geel voor gevaarlijk weer afgegeven vanwege dichte tot zeer dichte mist. In het hele land zal de ochtendspits daar veel last hebben.
 • Denemarken: Netto opent nieuwe winkels in 2015
  AGF.nl is hťt branchemedium voor de AGF-sector
 • Denemarken blijft inzetten op preventie en reÔntegratie
  Koen Vidal is chef buitenland van De Morgen.
 • Kleine markten beÔnvloeden export Engels rundvlees
  De stijgende vraag vanuit kleinere markten heeft het afgelopen jaar bijgedragen aan de exportgroei van Engels rundvlees. De Engelse veeteeltorganisatie Eblex maakte onlangs bekend dat het exportvolume in 2014 met 6 procent is toegenomen. Meer vlees naar Griekenland In het jaarrapport staat beschreven dat er?
 • EU-doelstelling voor innovatie lijkt ver weg
  De uitgaven aan innovatie (R&D) nemen amper toe in Europa. In het huidige tempo ziet het er naar uit dat de Europese doelstellingen op dit vlak voor 2020 bij lange na niet gehaald gaan worden. Europa loopt ook achter op de concurrentie in AziŽ en Amerika. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerd rapport van het Europese statistiekbureau Eurostat.
 • Den Helder Airport wil lijndiensten beginnen
  DEN HELDER Den Helder Airport wil de komende jaren flink uitbreiden. Zo is de regionale luchthaven met diverse gegadigden in gesprek om te beginnen met lijn- en charterdiensten voor transport van onder meer offshore-personeel. Dit maakte het luchthavenbedrijf donderdag bekend.
 • Nieuwe basisklant Ajax: "De dood of de gladiolen"
  Mike van der Hoorn gaat zondag zijn eerste Klassieker als basisspeler van Ajax meemaken. De verdediger weet hoe beladen de wedstrijden van zijn club tegen Feyenoord zijn. ..
 • Frankrijk is Denemarken de baas
  Frankrijk is Denemarken de baas | NOS
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal