Cricket Sport in Denemarken


denemarken.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Cricket Sport in Denemarken
Beeldbank
Cricketwedstrijd nederland tegen denemarken in schiedam: de nederlandse bowler z…. cricketwedstrijd nederland tegen denemarken in schiedam: de nederlandse bowler z. cornelis (r) bowlt op de deense batman h. sorensen (m), links de nederlandse cricket-keeper r. schoonheim
http://beeldbank.nationaalarchief.nl/afbeeldingen/indeling/detail/start/23/trefwoord/Vervaardiger/Anefo%20%3A%3A%20Behrens,%20Herbert%20F%3A?lang=n

Deondernemer
Cricketers verslaan denemarken - deondernemer.nl. het nederlands cricketelftal heeft donderdag in rotterdam een overtuigende zege geboekt op denemarken.
http://www.deondernemer.nl/sport/238704/Cricketers-verslaan-Denemarken.html

Espncricinfo
Denmark | cricket | home | espn cricinfo. cricinfo's dedicated homepage for scores, news and articles about cricket in denmark
http://www.espncricinfo.com/other/content/current/team/13.html

Kncb
Kncb - kncb | koninklijke nederlandse cricket bond - kncb. officiŽle website van de koninklijke nederlandse cricketbond. met nieuws over nederlands cricket, en overig cricketnieuws uit binnen- en buitenland.
http://www.kncb.nl/index.php?option=com_k2&view=item&id=2345:nederland-a-deelt-punten-met-denen&Itemid=421

Liveuitslagen
Live uitslagen: live voetbaluitslagen, tussenstanden, eredivisie stand. live voetbal en voetbaluitslagen bij liveuitslagen.nl; wij bieden voetbal tussenstanden en voetbal livescore, volg de stand live bij ons! live eredivisie resultaten op ons online scorebord!
http://www.liveuitslagen.nl

Sportgeschiedenis
Sportgeschiedenis.nl - de alternatieve bron voor sportnieuws
http://www.sportgeschiedenis.nl/2012/06/04/filmbeelden-van-nederland--denemarken-uit-1920.aspx

Trouw
Cricket... - sport - trouw. dublin. ek. nederland - ierland 0-2. nederland 142 all out, ierland 143/3. schotland - noorwegen 2-0. schotland 43/1, noorwegen 43 all out. italië - denemarken 0-2. italië 212 all out, ... - cricket... - nieuws, sport
http://www.trouw.nl/tr/nl/4508/Sport/article/detail/1307710/2008/07/29/CRICKET.dhtml

Gerelateerd
 • Manipuleren is de nieuwe trend
  We zien thans een oorlog tussen centrale banken en de ineenstorting van het financiŽle systeem. Men pompt liquiditeiten in het systeem om te voorkomen door een tsunami van schulden te worden verzwolgen.
 • Zweedse cartoonist duikt onder na aanslag Denemarken
  De Zweedse cartoonist Lars Vilks, die mogelijk het doelwit was bij de aanslag in Kopenhagen, is ondergedoken.
 • ScandinaviŽ moet aan de bak door QE
  De eurozone juicht vanwege de ECB-bazooka die de euro laat dalen. Maar diverse Noord-Europese landen moeten juist aan de bak. Zo moet Denemarken de koppeling tussen de kroon en de euro houden. En moeten de Zweden voorkomen dat hun kroon te duur wordt ten opzichte van de euro. "Er is weinig ruimte meer voor de Zweedse centrale bank."
 • 'Koningspaar op staatsbezoek naar Denemarken'
  Koning Willem-Alexander en koningin MŠxima vereren Denemarken volgend jaar met een staatsbezoek. Dat meldt Royalty Online op basis van berichten in Scandinavische media. De datum van het staatsbezoek staat voorlopig op 16 tot en met 18 maart.
 • VN stellen nieuw onderzoek naar dood HammarskjŲld in
  De Verenigde Naties gaan 54 jaar na dato het ongeval in Afrika waarbij toenmalig secretaris-generaal Dag HammarskjŲld omkwam opnieuw onderzoeken. Zijn huidige opvolger Ban Ki-moon heeft een onafhankelijk panel van experts ingesteld om nogmaals te kijken naar de toedracht van het ongeluk, waarover altijd twijfels zijn geweest of het niet een aanslag was.
 • Europese beurzen zetten stap terug
  De Europese beurzen zijn dinsdag overwegend met verlies gesloten. Beleggers deden een stap terug na de flinke winsten van maandag.
 • UCI vindt gepland bezoek Armstrong aan Tour de France resp..
  De internationale wielrenunie UCI is niet blij met de plannen van Lance Armstrong om mee te doen aan een liefdadigheidswedstrijd op het parcours van de komende Ronde van Frankrijk.
 • Bijna 10 jaar wraakacties om cartoons Mohammed
  De terreuraanslagen van zaterdag in Kopenhagen zijn de zoveelste bloedige geweldexplosies sinds de Deense krant Jyllands-Posten in 2005 spotprenten van...
 • Man neemt taxi van Denemarken naar Rome
  Een man in het Deense Odense heeft zich met een taxi af laten zetten in Rome.†
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal